Prima pagină   /  SERVICII / Consultanţă în managementul calităţii
Consultanţă în managementul calităţii

Compania Business Research Company în colaborare cu Mişcarea Română pentru Calitate (www.mrco.ro), oferă cursuri de instruire unice, predate de către experţi din Uniunea Europeană în Republica Moldova:

Pentru cei care doresc să cunoască principiile fundamentale de igienă; persoanelor care desfăşoară sau doresc sa desfăşoare activităţi de audit in domeniul sistemelor de management al siguranţei alimentului; conducătorilor echipelor de siguranţă a alimentului.

Pentru persoanele care doresc să verifice conformitatea organizaţiei sale cu standardul SR EN ISO 22000 şi HACCP; responsabililor de managementul calităţii şi organizaţiile care îşi doresc certificarea în domeniul siguranţei alimentelor; producătorilor din industria alimentară; managerilor din industria hotelieră.

Pentru managementul de nivel mediu; managerilor executivi; responsabililor pentru aplicarea cerinţelor legale și de reglementare din cadrul organizaţiilor din lanțul alimentar; specialiştilor din domeniul alimentar şi agricol; autorităţilor cu funcţii de reglementare în domeniu.

Participații la curs vor primi certificate de participare care sunt recunoscute de organismele competente din România și UE.